A DAL 2018: Maya 'n' Peti - Nekem Te

Maya 'n' Peti

Jöjjön a Maya 'n' Peti Nekem Te című dala, mely szintén részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2018. január 20-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2018 versenyben.

Szalma Annamária „Maya” és Szikszai Péter örömzenéléseiből jött létre 2016-ban a Maya ’n’ Peti akusztikus duó. Maya és Peti főként saját hangszerelésű feldolgozásokat adnak elő, a közelmúltban azonban megalkották első saját dalukat is.

Maya korábban a Volvox zenekar vokalistájaként dolgozott, de a Maya Soul latin jellegű formáció szólistájaként is szerzett már színpadi tapasztalatot. A duóban énekes, shaker, csörgő és zongorista feladatokat lát el.

SZAVAZZ A DAL 2018 KEDVENCÉRE!

Szikszai Peti egy tehetségkutató műsorban megismert zenekar, a ByTheWay egyik énekeseként vált ismertté. A duóban nemcsak énekesként vesz részt, hanem gitárral, basszusgitárral és beatbox-szal is színesebbé teszi előadásaikat.

A Maya ’n’ Peti duó eddig akusztikus soul-pop formációként saját feldolgozásokat készített magyar, illetve angol nyelvű, nagysikerű zeneszámokból. Kortól és műfajtól függetlenül többféle dalt is játszanak, mindig azt, ami éppen megfogja őket.

A „Nekem Te" Maya és Peti első saját dala, amelyben elmondásuk szerint „szívük, lelkük benne van”. A dalt Szalma Edvárd és Szikszai Péter írta és szerezte.

 

 

ATEMPO.sk / A DAL