ÚJDONSÁG: Klippel indítja az őszt a Group'n'Swing - Szeretni fáj

A párkányi származású Mihályi Réka vezette Group’n’Swing egy új klippel lepte meg rajongóit. A Szeretni fáj című dalt már ismerhetjük a zenekar előadásában, hisz ezzel jutottak be A Dal 2016 válogatóiba, de ott még duettként adták elő Magyar Bálinttal közösen.

Ezúttal a dal eredeti verziójához készítettek videót, melyben csak Réka énekel a Maffia Swing táncosai között.

„A dalban mind zeneileg, mind pedig szövegében egy erősen felfokozott lelkiállapotot, rettegést, reményt, dühöt valamint mindezekkel való szembenézést igyekeztünk lefesteni. Ezért is van az, hogy minden egyes eléneklés alkalmával ugyanolyan fájdalommal szakad bele a szívem.” - mondta Réka a dalról.

A Szeretni fáj című dalt Romhányi Áron Arany Zsiráf, Fonogram és eMeRTon-díjas zongorista, zeneszerző, a United alapító tagja, és Orbán Tamás Artisjus-díjas dalszövegíró, zenei producer írták.

 

 

Az idén 12 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing zenekar augusztusban mutatta be új frontemberét, Mujahid Zoltánt, a közismert énekest, énektanárt, a Megasztár első szériájának döntősét. Vele együtt láthatjuk hamarosan a zenekart Felvidéken is. Október 6-án a párkányi Kultúrházban mutatják be legújabb showműsorukat.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk