Eurovíziós DALPREMIER: Arizóna – Reborn

Az Arizóna zenekar körül zajlik az élet. Alig két hete mutattuk be legújabb klipjüket, most pedig egy új dallal jelentkeznek. A Reborn (Újjászületve) kimondottan az Eurovíviós dalfesztivál magyarországi válogatójára készült.

„A zenekar ma-holnap 6 éves, aki követi munkánkat, tudja, hogy szeretünk picit más műfajokba is belenyúlni. Ilyen volt például a közös dal Bokival, mely az RNB és Hip-Hop stílus keveréke. A zenekar poposabb oldalát ismerheti meg most a közönség. Egyelőre nem tervezünk, meglátjuk milyen reakciókat vált ki a dal a rajongóknál, mindenképp készülni fog egy másik verzió is, ami jobban tükrözi majd az eredeti Arizóna stílust.” - árulta el Gasparik Fecó.

Az angol szöveget Halász Péter győri dalszövegíró készítette, aki többek között Bogi - We all dalán is közreműködött. A zenekar vezetője, Fecó már dolgozott vele, akkor egy budapesti énekesnőnek Katie Bushnak írtak közös dalt.

„Péterrel nagyon jó együtt dolgozni, kevés szövegíró van, aki képes ennyire pontosan dallamra szöveget írni.” - jegyezte meg Fecó.

Ez a zenekar második próbálkozása A Dal válogatón, tavaly a Lélekzet című dalukkal jelentkeztek. Remélhetőleg most eljön a várva várt siker.

 

Halljuk hát az új dalt:

 

 

ATEMPO.sk