KameraZene – folytatódik a szórakoztató komolyzenei sorozat Mona Dániellel (+VIDEÓ)

Áprilisban indította online komolyzenei sorozatát KameraZene címmel a Budapesti Filharmóniai Társaság. Nagy örömünkre a nyári szünet után ősszel folytatódik a népszerű műsor.

Mona Dániel zenetörténész vezetésével kéthetente dolgoznak fel zenei témákat, láthatunk interjúkat, érdekes helyeket, klasszikus zenei mémeket és még sok minden mást a Filharmóniai Társaság YouTube-csatornáján.

Nézzétek meg az új részeket, érdemes. Körül nézhetünk Martonvásáron, megismerhetjük a koncertre járás aranyszabályait, sok érdekességet hallhatunk az improvizációról Tálas Áronnal.

 

 

 

 

 

A Budapesti Filharmóniai Társaság Magyarország első hivatásos szimfonikus zenekaraként jött létre 1853-ban, amit Erkel Ferenc indítottja útjára.

"Közönségünk már két éve élvezheti Mona Dániel különleges humorát a martonvásári koncerteken, reméljük, hogy most térbeli korlátozás nélkül a lehető legszélesebb közönség otthonába is tudunk vidám perceket csempészni klasszikus zenei témákkal" – mondta Tóth László, a Budapesti Filharmóniai Társaság elnöke.

EZ, ATEMPO.sk