Nagy turnéba kezdett a Kobold Pozsonytól Tiszacsernyőig

A gyerekek és a felnőttek által is közkedvelt Kobold zenekar ismét együtt készül a nyárra rajongóival. Pozsonytól Tiszacsernyőig a „Három Röfi túr” keretében 20 helyszínen lépnek színpadra a turné során.

A tavasszal stúdióban rögzített új dalaikból is többet megszellőztetnek majd a többnyire szabadtéri koncertjeiken.

A Handi Bandi, a Micsoda gyurgyalag és a portálunkon debütált Kobold vagyok című számaik új stílusúak, és inkább a legkisebbekhez szólnak, de mivel a szülők mellett a szupernagyik is imádják a Kobold-muzsikát, számukra is akad majd több meglepetés.

„A turné Nagymagyaron vette kezdetét, ahol ismét kicsinek bizonyult a színpad előtti tér, mert mindenki ott bulizott s így a színpadot is megtelítették a táncoló-viháncolo gyerekek.” - mondta Balla Igor, a zenekar frontembere.

„A fantasztikus, hogy hatalmas sikerük van az új daloknak. Kisse ugyan visszakoboldosítottuk az eredetileg végre szolidnak irt dalokat, de ezt a tomboló közönség hozta ki belőlünk. Hiába akarunk mi "fésültek" lenni, ők a Kobold koncerten hatalmasat akarnak bulizni, és mi ennek persze nem hogy nem tudunk, de nem is akarunk ellenállni :-)”

 

Kobold

 

A következő helyszíneket érinti a Három Röfi túr:

június 1. - Nagymagyar
június 2. - Pozsony
június 3. - Nagytárkány, Királyhelmec
június 4. - Tiszacsernő
június 5. - Szomotor
június 6. - Szepsi
június 7. - Léva
június 9. - Vágsellye
június 10. - Fülek
június 11. - Nagyabony
június 21. - Dunaszerdahely
június 26. - Bátka, Gesztete
június 28. - Alistál

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk