Szilveszterkor is Csináljuk a fesztivált! - Kovács Kati is színpadra áll

A nagy sikerű karácsonyi hangulatú forduló után újabb ünnepi adással jelentkezik a Duna zenés showműsora. A mulatós- és bulislágereket felvonultató december 31-i utolsó válogatóban 10 közönségkedvenc dalt adnak elő új köntösben. Az évszázad slágere címért három produkciót versenyeztethet tovább a stúdióközönség és a zsűri.

Az új év közeledtével a Duna zenés showműsora ünnepi adással készül, hogy az elmúlt évtizedek legvidámabb slágereivel emlékezetessé tegye 2023 utolsó estéjét. A szilveszteri hangulathoz igazodva a produkciók egyedi látványelemekkel, ünnepi dekorációval és a műsor tánckarának lenyűgöző koreográfiáival egészülnek ki. Az adás középpontjában a szórakoztatás és a jó hangulat áll majd, miközben a múlt kiemelkedő szerzeményei az évszázad legjobb slágere címért versenyeznek.

 

Csináljuk a fesztivált!

 

A 80-as évek egyik legnagyobb popslágerével, a Száguldás, Porsche, szerelem című duettel Szulák Andrea és Kamarás Iván örvendeztetik meg a közönséget. Az Egy bolond százat csinál vígjáték azonos című betétdalát a hazai musicalek megkerülhetetlen alakjai, a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő csapatkapitányai, Miller Zoltán és Vágó Bernadett viszik színpadra. A Hungária múlhatatlan házibuli-dalával, a Csókkirállyal Szabó Máté hív táncba. A Magna Cum Laude mulatós slágerével, a Pálinka dallal Vastag Tamás száll versenybe, míg testvére, Vastag Csaba a Pocsolyába léptem kezdetű blues-nótát adja elő. Az éjjel soha nem érhet véget, a fociszurkolók első számú bulihimnusza Völgyesi Gabi és Deniz előadásában hangzik el. A Maradjatok gyerekek című partidallal Szabó Ádám pörgeti fel a hangulatot, a Táncoló fekete lakkcipőkkel pedig Nádas György mozgatja meg a közönséget. A Metro klasszikusával, a Kócos ördögökkel Poór Péter lép fel.

Az adás nyitányában vendégfellépőként Kovács Kati alapozza meg a hangulatot egy dalválogatással, majd a versenydalok sora után Szőke Nikoletta a Swing à la Django együttessel, valamint Behumi Dóra egy Budapest Bár dalcsokorral lép színpadra extra produkcióként.

Csináljuk a fesztivált! szilveszteri adás december 31-én 21:30-tól a Dunán.

ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: Csöndör Kinga / MTVA