Köztünk nincs határ - Öt nap alatt, közel 400 ezren látták a Storyum werkfilmjét

Ez felfoghatatlan! Nyilatkozta portálunknak Janik Joe Zsolt, a Magyar Kézilabda Szövetség részére írt „Köztünk nincs határ“ című himnusz szerzője, a Storyum zenekar gitárosa azzal kapcsolatban, hogy közel 400 ezre látták a dal klipjének werkfimjét.

Ahogy arról itthon elsőként beszámoltunk, a Magyarország – Csehország férfi mérkőzés előtt került sor a Magyar Kézilabda Szövetség felkérésére készült dal ősbemutatójára Tatabányán.

ATEMPO-BEJELENTÉS! Nagy dobások előtt a Storyum – Janik Joe Zsolt exkluzív

„A Storyum zenekar megalkotta a „Köztünk nincs határ” című dalt, amelynek koncepciója egy olyan közös kulturális érték létrehozása, amelyben a zene és a szöveg közös gondolatvilágot, mondanivalót, stílusjegyeket hordoz magán. Vezérelvként jelentkezett a az alkotómunka során, hogy a határainkon kívül élők miként látják és főleg érzik az anyaországgal való kapcsolatot. Hiszen a sportban vezérelv, hogy erőinket összemérjük, a magyarlakta területeken viszont fontos, hogy azokat össze is adjuk!“ – írja posztjában a Magyar Kézilabda Szövetség.

 

Janik Joe Zsolt

 

„Elmondhatatlanul boldogok vagyunk!“ – jelentette ki megkeresésünkre a zenész – „Az pedig még nagyobb örömmel tölt el bennünket, hogy kétezer kedvelés jel is érkezett a werkfilmre az interneten, ami azt jelzi, rengetegen figyelik a munkánkat. Ráadásul Szekelyföldről és Kárpátaljáról is érkeztek like-ok“ – tette hozzá a boldog szerző.

Megtudtuk, a dalhoz készült videklipet már látták, véleményezték, a szakemberek most javítják az általuk észlelt hibákat. „Bármelyik pillanatban kint lehet a klip“ – ígérte Janik Joe Zsolt.

Köztünk nincs határ klipjének werkfilmje megtekinthető ITT.

 

Szöveg és kép: Bárány János, ATEMPO.sk