Bohemian Betyars és Estendøn koncert Dunaszerdahelyen

2018. április 14-én, szombaton 19.00 órától a Bohemian Betyars és a farnadi Estendøn ad koncertet a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban. Belépő 5 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Bohemian Betyars egy valódi energiabomba zenekar, amely az elmúlt évek alatt már ezerszer megtáncoltatta a közönséget a Balti-tengertől az Atlanti óceánig. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy ahogy azt kitervelték.

Az Estendøn zenekar Farnadon alakul 2015 őszén, bár színpadra csak 2017 márciusában álltak. A héttagú zenekar célja olyan saját zenét szerezni, melyben kísérletezhetnek különböző stílusok, zenei hagyományok elemeivel. A hét ízlésvilág, hét ötlettár közös metszetének feltérképezése során igyekeznek olyan dalokat írni, melyekkel a hallgatóknak is örömöt tudnak szerezni. A zenekar tagjai: Bánovski Richárd (szólógitár), Kaszmán-Saróka Liliána (ének), Nagy Csomor András (hegedű), Recska Roman (szólógitár), Saróka Vajk Attila (basszusgitár), Smid Ádám (dob), Szebellai Dániel (szaxofon).

ATEMPO.sk