Jazzkívánságműsor - a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann koncertje Somorján

A Sárik Péter Trió és Falusi Mariann koncertje

2019. november 22-én, pénteken 20.30-tól a Sárik Péter Trió és vendégük, Falusi Mariann ad koncertet Somorján, a Moziban Jazzkívánságműsor magyarul címmel. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Jazzkívánságműsor új kiadásban kizárólag magyar dalok hallhatók, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és dolgozta át a saját stílusára. A lemezen 15 dal található, a közös bennük, hogy ebben a formában még soha, sehol nem voltak hallhatók.

A Sárik Péter Trió, az elmúlt évtizedben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált. Sikerük egyik záloga, hogy - Sárik Péter mellett- minden felállásban nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok játszottak és játszanak. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

Sárik Péter és Falusi Mariann tíz éve koncertezik közösen, az első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre. Koncertjeik igazi zenei csemegék, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett. A két művész pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel.

 

Falusi Mariann - ének
Sárik Péter - zongora
Fonay Tibor - bőgő
Gálfi Attila - dob

ATEMPO.sk