Missa Missio - Szarka Tamás és zenekara ad koncertet Kassán

Missa Missio - Szarka Tamás koncert

2021. szeptember 21-én, kedden 19.30-tól Szarka Tamás és zenekara a kassai Szent Erzsébet székesegyházban, a dómban mutatja be Missa Missio című miséjét.

"A mű megírásához a hit volt a legfontosabb kiindulópont. Ha ennek segítségével az emberek képesek egy kicsit mosolyogni, örülni, szeretni, akkor sokkal könnyebben élhetünk, nagyobb lesz a megbocsátás egymás és önmagunk felé" - mondta Szarka Tamás.

Szarka Tamás új művét, a Missa Missiót templomokban mutatják be

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Kossuth-díjjal elismert Szarka Tamás csaknem négy évtizede áll a színpadon. Az 1983-ban indult Ghymessel 19 albumot készített, első önálló szerzői estje 2006-ban volt a Zeneakadémián. Számos színházi felkérésre készített zenét, egészestés darabot írt Máriáról, Benyovszky Móricről, Dózsa Györgyről, ő komponálta az Üvegtigris 2. című film zenéjét. Több mint háromezer koncertet adott a világ huszonnyolc országában, koncertezett Al Di Meolával, a Harlem Gospellel is.

ATEMPO.sk