Dalműhely Sziámival online is - Bárdos Deák Ági, Nagy Gábor & Gulyás Sára, Hegedűs Bori (VIDEÓ)

2021. december 7-én, kedden 19.00 órától az A38 Hajón újra megnyílnak a Dalműhely kapui, Bárdos Deák Ági, Nagy Gábor & Gulyás Sára, valamint Hegedűs Bori lép színpadra, hogy Müller Péter Sziámival elmerüljenek a zene és szöveg kapcsolatában. Azeseményt ONLINE is közvetítik.

 

Bárdos Deák Ági, a legendás Kontroll Csoport zenekar, majd az Ági és Fiúk underground dívája egész biztosan különös és váratlan színt hoz a műsorba.

A szerencsi Nagy Gábor egy olyan marketing szakember, akitől nem idegen a zenélés. Mióta bekapcsolódott a Napidal játékba, folyamatosan és nagyon profin fejleszti a dalokat Müller Péter Sziámival, felvételeket készít. A Dalműhelyben Gulyás Sára énekesnővel (Holdviola, Zsaya) lép színpadra.

Hegedűs Bori a zene kőbányai fellegvárából érkezik. Az általa választott dalszövegeket a műsor állandó zenekara, az ATMO zenésíti meg.

 

Müller Péter Sziámi 2020-ban Napidal címmel közösségi játékot indított: egy éven át minden nap egy szöveget, ötletet vagy dalvázlatot oszt meg Youtube-csatornáján, amelyeket bárki szabadon megzenésíthet. Az eddig közzétett, 300-nál is több dal ötletre már legalább ennyi szerzőtárs jelentkezett: zeneovistól a Kossuth-díjasig megfordulnak köztük alkotók, továbbá fiatal és befutott zenekarok, szólisták hangolódtak rá itthon és külföldön a közös alkotásra. A havi rendszerességű, Dalműhely Sziámival az A38 Hajón címen futó programsorozatban Sziámi dalokról, dalszerzésről és az alkotói folyamatokról beszélget a Napidalban is aktív szerzőtársaival, illetve az ő kész és fejlesztés alatt álló dalaik kerülnek bemutatásra.

 

A zenekar tagjai

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József - dobok

 

https://www.youtube.com/watch?v=5JbDwCiMQxY

 

ATEMPO.sk