A Mandoki Soulmates és vendégei koncerje ONLINE (VIDEÓ)

A Mandoki Soulmates és vendégei koncerje ONLINE (VIDEÓ)

2022. január 15-én, szombaton 21.00 órától lesz látható a MANDOKI SOULMATESUtopia for Realists: Hungarian Pictures exkluzív koncertfelvétele ONLINE.

Ezekben a bizonytalan vészterhes időkben, amikor az embereket még sokfelé a világon mindig az üres és bezárt koncerttermek fogadják, a MANDOKI SOULMATES egy globális nemzetközi ingyenes streaming eseménnyel szeretné megköszönni közönségének az immár három évtizedes szeretetet, amely lehetővé tette a zenekar munkáját.

 

 

Az eseményen megtekinthető lesz a MANDOKI SOULMATES tavaly augusztusban megrendezett, nagyszabású budapesti szabadtéri koncertjének exkluzív élő felvétele, az UTOPIA FOR REALISTS: HUNGARIAN PICTURES, amely nem sokkal később, 2021. szeptember 24-én jelent meg a Sony InsideOut kiadónál.

 

Mandoki Soulmates

 

A koncert vetítése mellett Leslie Mandoki élő adásban beszélget majd a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, valamint ízelítőt is kapunk újdonságokról, például az új Jethro Tull albumról, a "The Zealot Gene"-ről.

 

Mandoki Soulmates

 

A több, mint két és fél órás, 16 kamerával rögzített exkluzív lemezbemutató koncertre tavaly mintegy 30 000 ember látogatott el. 2021-ben ez volt a zenekar egyetlen fellépése.

ATEMPO.sk
Forrás: Mandoki Soulmates