Teljes lényeddel - Gubás Gabi önálló estje Komáromban

Teljes lényeddel - Gubás Gabi önálló estje Komáromban

2022. augusztus 24-én, szerdán 19.00 órától lesz látható Teljes lényeddel címmel Gubás Gabi önálló estje Komáromban, az Egressy Béni Városi Művelődési Központ Kiss Péntek József Kamaratermében.

A színházi est Polcz Alaine egész életén kísérli meg a hallgatóságot végig vezetni. Egészen fiatal korától az utolsó napokig.

Belépő 7 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Polcz Alaine (pszichológus, tanatológus, a Hospice Alapítvány alapítója) a legnagyobb hatású alkotó asszonyok közé tartozik. Írásaival tudatosan dolgozta fel újra és újra a vele történteket, s tette ezt úgy, hogy finoman kézen fogva tanítja meg olvasóját élni, túlélni s meghalni.

A színházi est pont erre az attitűdre koncentrál, s lépésről lépésre vezetni a nézőt azon az úton, melynek a végén mindannyian elsajátíthatjuk azt a különleges valamit, - nevezzük „élettechnikának”- amit egyedül Polcz Alaine adhat nekünk. Kikezdhetetlen őszinteséggel tárja fel saját életének minden fájdalmas epizódját úgy, ahogy az ember csak a legjobb barátaival beszél.

Polcz Alaine közösséget képes kovácsolni, aminek a közös nevezője nem más, mint a közös emberi sors. Emberek vagyunk, és itt kell tudnunk boldogulni. És ehhez Polcz Alaine minden segítséget meg is ad.

 

Szereplő

Polcz Alaine: Gubás Gabi

Jelmez: Agica’s Yarn Products
Színpadra alkalmazta és rendezte: B. Török Fruzsina

ATEMPO.sk