Hetvenkedünk - a Komáromi Jókai Színház jubileumi gálaműsora (részletes program)

2022. október 1-jén, szombaton 15.00 órakor a komáromi Tiszti Pavilon dísztermében indul az a nagyszabású jubileumi programsorozat, mely az idén hetven éves fennállását ünneplő Komáromi Jókai Színház e szép évfordulójára emlékezik.

Ezt követően, 17.00 órától kerül sor a Tarics Lőrincz Margit Színészmúzeum befejező szakaszának átadására a színházhoz közeli emlékparkban, majd az egész est fénypontja 19.00 órától a “Hetvenkedünk” című gálaműsor lesz, mely keretében fellépnek a színház örökös tagjai, nyugdíjas művészei is.

Belépőjegy a gálaműsorra 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

70 éve van hivatásos magyar színház Szlovákiában – Komáromban ünnepelnek

 

Program

15.00 Komárom Városának köszöntője /Tiszti Pavilon/
17.00 Tarics Lőrincz Margit Színészmúzeum befejező szakaszának átadására /színházhoz közeli emlékpark/
19.00 “Hetvenkedünk” ünnepi gálaműsor /Komáromi Jókai Színház/

A gála Beke Sándor rendező, a színház egykori igazgatója visszaemlékezésével indul, majd fellépnek a társulat örökös tagjai és nyugalmazott művészei: Boráros Imre, Dráfi Mátyás, Varsányi Mari, Szentpétery Aranka, Cs. Tóth Erzsébet, Kövesdi Szabó Mária, Thirring Viola, Benes Ildikó, Mák Ildikó és Zsákovics László. Közreműködik a Beliczay Kamarazenekar.

ATEMPO.sk