Színházi Mikulásnap Szarka Gyulával Komáromban

Színházi Mikulásnap Szarka Gyulával Komáromban

2022. december 4-én, vasárnap 14.00 és 17.00 órakor is sor kerül a Komáromi Jókai Színház szervezésében megvalósuló Színházi Mikulásnap keretében Szarka Gyula Tücsöklakodalom címet viselő koncertjére a teátrumban.

Szarka Gyula, Kossuth-díjas zenész, zeneszerző pedagógiát végzett, hosszú évek óta foglalkozik gyermekeknek szánt népdalfeldolgozásokkal, és rendszeresen ad gyermekkoncerteket.

Műsorában megismerteti a magyar népzene alapjait és közösen énekel a gyerekekkel. A lendületes zenei feldolgozások közel állnak a mai gyerekek érzésvilágához, alkalmasak arra, hogy maivá, befogadhatóvá, megszerethetővé tegyék a magyar népdalkincset.

A délután folyamán minden résztvevő gyermek ajándékcsomagban részesül a Mikulástól, mindemellett a szervezők színes kísérőprogramokkal is kedveskednek mind a szülőknek, mind a gyermekeknek.

Kapunyitás 13.00 órakor. A belépőjegy ára a koncertre gyermekek részére 7 euró, míg a felnőttek számára 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Közreműködnek

Szarka Gyula - gitár, ének
Csiba Júlia - ének
Nagy Szabolcs - billentyűs hangszerek
Jelasity Péter - fúvós hangszerek
Varjú Attila - ütős hangszerek

 

Kísérőprogramok

Karácsonyi kézműves vásár a szülőknek
Kézműves foglalkozások a gyerekeknek

ATEMPO.sk