Gyöngyhajú lány balladája - a nagyszabású Omega Musical Kassán

Gyöngyhajú lány balladája - a nagyszabású Omega Musical Kassán

2023. február 25-én, szombaton 19.00 órai kezdettel mutatják be a nagyszabású Gyöngyhajú Lány Balladája címet viselő Omega Musicalt a kassai Steel Arena-ban.

A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiemelkedő musicalszínész, a mese erősítésére pedig 21 szenzációs Omega-sláger lesz látható és hallható.

Egy történet, amit mindenki átélt, aki fiatal volt és szerelmes. Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Békefi Viktória, Sánta László, Füredi Nikolett, Tóth Sándor és Janik László főszereplésével állította színpadra darabját. Az előadásban olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány

A belépőjegy ára elővételben az A zónába 35 euró, a B1 és B2 zónákba 29 euró, a C1 és C2 zónákba pedig 24 euró. A helyszínen nem történik jegyárusítás. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Szereposztás

Békefi Viktória - Kriszta
Sánta László - Trombitás Frédi
Füredi Nikolett - Anya
Tóth Sándor - Apa
Janik László - Hold/Portás

 

Dalok

Start
Hűtlen Barátok
Holló
Fekete Pillangó
Nem tudom A Neved
Kötéltánc
Ha Én Szél Lehetnék
Gyöngyhajú Lány
Petróleumlámpa
Őrültek Órája
Nyári Éjek Asszonya
Hazug Lány
Napot Hoztam Csillagot
Régi Csibészek
Boldog Angyalok
Ezüst Eső
Trombitás Frédi
Addig Élj
Meghívás

ATEMPO.sk