Beszélgetés Harmincz Rita világutazóval és íróval Komáromban

Beszélgetés Harmincz Rita világutazóval és íróval Komáromban

2023. január 10-én, kedden 18.00 órakor a komáromi Szinnyei József Könyvtárban valósul meg a Kikötő - Polgári szalon szervezésében az a beszélgetés, melynek keretében Harmincz Rita világutazó és író osztja meg a gondolatait, tapasztalatait. Az est házigazdája Bödők Gergely történész lesz.

Hogy lesz valakiből világutazó? Mikor gyűri le félelmeinket a kalandvágy? Ha utazunk, több időnk jut-e magunkra? Milyennek tűnik korábbi élete Indonéziából és miért épp ott érzi magát a legjobban? Mire csodálkozott rá leginkább a távolból? Van-e ára a vágyaink megvalósításának? Mikortól válik otthonná az idegen és lesz helybélivé a turista? Hol és mi fogta meg a leginkább? Milyen szokásokat sajátított el az elmúlt években? Beszélgetés külső és belső utazásokról egy hamisítatlan világutazóval.

A beszélgetést követően egy vetített válogatást is látható lesz Harmincz Rita fényképeiből és a szervezők újra készülnek kvízzel is! A leggyorsabb helyes válaszadók a meghívott vendég új dedikált kötetével gazdagodhatnak.

A belépőjegy ára szimbolikus (1 euró), vagy tetszőleges összeg. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk