Páratlan Páros - a Bánfalvy Stúdió előadása Beleznay Endrével, Kondákor Zsófiával, Száraz Dénessel és másokkal Lukanényén

2023. június 3-án, szombaton 19.00 órakor kezdődik a Bánfalvy Stúdió Páratlan Páros című előadása a lukanényei kultúrházban.

Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett.

Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A férj, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, amely most összedőlni látszik; John ugyanis egy idős hölgy segítségére sietve balesetet szenved, és a kórházban nem a megfelelő lakcímét adja meg. A feleségek által értesített rendőrség lelkes nyomozásba kezd, John pedig ámokfutó módjára ingázik a két asszony között.

A belépőjegy ára elővételben 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

Szereplők

John Smith - Száraz Dénes
Mary Smith - Kondákor Zsófia
Barbara Smith - Mezei Réka Léda
Stanley Curtis - Beleznay Endre
Porterhouse felügyelő - Harmath Imre
Troughton felügyelő - Suhajda Dániel
Bobby Franklyn - Kiss Zoltán
Fotóriporter - Borka Zsombor

Alkotók

Fordító és dramaturg - Benedek Albert
Rendező - Horváth Csaba
Producer - HCS, Oliver W. Horvath
Díszlet- és jelmeztervező - Győri Gabriella
Rendezőasszisztens - Szikra B. Diána
Koreográfus - Horváth Gyula Antal

ATEMPO.sk