A Steamy és az Évcy & Old School Daddy's koncertje Dunaszerdahelyen

2023. május 27-én, szombaton 21.00 órakor kezdődik a Steamy és az Évcy & Old School Daddy's formációk koncertje a dunaszerdahelyi NFG klubban.

Hogy milyen a Steamy zenéje? Fülledt, párás de ugyanakkor ütős rock-blues-grunge alapú rock. A Steamy ebben a felállásban 2012 óta működik, amikor is csatlakozott a bandához Császár Ildi énekesnő. A zenekar magját adó hangszeresek ekkor már jópár éve zenéltek együtt, túl voltak számtalan koncerten és egy Edge records által kiadott album is a hátuk mögött volt.

A vérfrissítés azonban új lendületet hozott a Steamybe, húzósabb, kissé keményebb de letisztultabb hangzás jellemzi a bandát, melyet az idei évben megjelent Egyedül címet viselő album kitűnően reprezentál.

Az Évcy & Old School Daddy's zenekar 2016 év elején alakult Győrben. Saját szerzemények hizlalják a zenekar repertoárját, főleg blues és rock stílusban játszák dalaikat. Pályafutásuk óta több számos nagyobb fesztiválon és koncerten vett részt a zenekar, az ország több pontján. Az együttes 2022-ben készítette el első kislemezüket Vilidzs Pipó címmel.

A belépődíj tetszőleges. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertekre.

ATEMPO.sk