Horgász hétvége - a Laniakea Színház tárgyanimációs előadása Somorján

2023. június 17-én, szombaton 10.00 órakor kezdődik a Laniakea Színház Horgász hétvége című előadása a somorjai Városi Művelődési Központban.

„A horgász, ha pecázik,
Minden gondja elúszik,
A horgász, ha halat fog,
Tekintete fölragyog…”

Csicsai Karcsi ezzel maga által komponált kis horgász-indulóval csalogatja magához a halakat, valahányszor pecázni megy. Horgász hétvégéjére ezúttal magával viszi a szerelmét, Csillát is. Fontos pillanat ez az ő közös életükben, ugyanis Karcsi most készül beavatni Csillát a horgászat rejtelmeibe.

A pecakirándulás nem indul felhőtlenül: Csilla túlzott lelkesedése feszélyezi az általában egyedül horgászó Karcsit, és a páros horgára nemhogy egy csuka, de még egy kósza keszeg sem akad.

Sorsuk azonban váratlan fordulatot vesz, amikor végül mégis kifognak egy halat, de nem is akármilyet: egy „valódi” aranyhalat, aki teljesíti három kívánságukat! Három kívánság lehet sok, és lehet kevés - vajon hogyan kell megfogalmaznunk a legbelsőbb vágyainkat, hogy tényleg valóra váljanak?

A Horgász hétvége egy kétszereplős, tárgyanimációs előadás a konfliktusok és a vágyak természetéről, illetve kezeléséről, különböző állatmesék motívumainak beemelésével, vibráló vízparti környezetben, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A belépőjegy ára 6 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

Játsszák

Nagy Petra
Keresztény Tamás

Írta

Nagy Orsolya

Rendezte

Bora Levente

Zene

Bora Levente és Keresztény Tamás - Franz Schubert: A pisztráng című művének felhasználásával

ATEMPO.sk