Háromfalu Kulturális Fesztivál Kaposkelecsényben 2023-ban is - részletes program

Háromfalu Kulturális Fesztivál Kaposkelecsényben - részletes program

2023. szeptember 8-án és 9-én, pénteken és szombaton rendezik meg a Háromfalu Kulturális Fesztivált Kaposkelecsényben, a helyi tájház udvarán.

A Komócsa, a térség népszerű néptánccsoportja lép elsőként a színpadra elődeiktől rájuk hagyott örökségük legszebb kincseivel, majd a Folkbeat professzionális közreműködésével olyan rendhagyó népzenés foglalkozás lesz a gyermekeknek, amit a felnőttek is szeretni fognak.

Később Hajdú Balázs, a Dumaszínház tagja veszi át a terepet és a szót. Stand up comedy jön, a javából, majd a Kalotás Népdalkör, a kaposkelecsényiekből álló hagyományőrző csoport fülbemászó népdalokat ad elő hangszeres kísérettel.

Kis idő elteltével a retROCK együttesé a színpad. Közismert számok következnek olyan népszerű magyar előadóktól, mint a P.Mobil, TRB, Mobilmánia, Pokolgép, Beatrice, Deák Bill, Radics Béla, Piramis, Edda és Charlie.

21.00-tól Hevesi Tamás először Kaposkelecsényben! A máig népszerű énekes generációkon átívelő munkásságával megmutatta, hogy „ezt egy életen át kell játszani, és még azon is túúúl!”

A belépőjegy ára elővételben 5 euró, míg a helyszínen 8 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

Szeptember 8. (péntek)

19.00 Hadik-filmvetítés

Szeptember 9. (szombat)

16.00 Komócsa
16.30 Folkbeat
17.30 Hajdú Balázs - Dumaszínház
18.30 Kalotás Népdalkör
19.30 retRock
21.00 Hevesi Tamás

ATEMPO.sk