Beszélgetés Szilágyi János újságíróval, riporterrel, műsorvezetővel Komáromban

Beszélgetés Szilágyi János újságíróval, riporterrel, műsorvezetővel Komáromban

2023. szeptember 27-én, szerdán 18.00 órakor kezdődik a Kikötő - Polgári szalon következő beszélgető estje, amely keretében Szilágyi János újságíróval, riporterrel, műsorvezetővel az esemény házigazdája, Bödők Gergely történész fog beszélgetni a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Hogy találta ki a műsorait, azok hogyan készültek és mi alapján esett a választása egy-egy meghívottra? Hogyan készült fel az interjúkra és volt-e, hogy rutinból dolgozott? Ösztönös vagányság vagy tudatos szerep volt az a lezserség, ahogy vendégeit faggatta? Előfordult-e, hogy valaki megharagudott a kérdései miatt? Számára melyik rádiós vagy tévés beszélgetései a legemlékezetesebbek és volt-e hogy hatott rá is egy jó beszélgetés? Zavarja-e az idő múlása és hogy mostanság kevesebbet keresik? Mivel tölti az idejét és mi motiválja még ennyi idősen is?

A Halló itt vagyok! és a Kettesben legendás műsorvezetőjével beszélgetnek a szakma kulisszatitkairól és saját pályájáról a Kikötő - Polgári Szalon 2023. szeptember végi rendezvényén.

A belépődíj tetszőleges. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk
Fotó: Merész Márton