A motorostalálkozók kihagyhatatlan zenekara, a Blues Company koncertje az Anyámkínjával Dunaszerdahelyen

2023. október 13-án, pénteken 20.00 órakor kezdődik a hazai motorostalálkozók kedvenc, mondhatni kihagyhatatlan zenekara, avagy ismert nevén a Blues Company koncertje az Anyámkínjával a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban.

20 évvel ezelőtt Szabó Blöró Pityu - az akkori Deák Bill Blues Band dobosa - kivált a zenekarból, és megalapította a zenekart. Az első felállásban tradicionális blues zenét játszottak, ezért is lett a zenekar neve Blues Company.

A tagok eltérő elképzelései miatt gyakoriak voltak a tagcserék, ráadásul akkoriban tradicionális blueszenét rengeteg zenekar játszott. El kellett indulni egy rockosabb hangzás felé, amelyben ki lehetett bontakoztatni Blöró szövegírói képességeit is.

A nagy áttörést a zenekar a Csongrádi és a Siroki motorostalálkozóknak tudja be. Csongrádra véletlenszerűen, próbaképpen került a zenekar, és miután pénteken fergeteges bulit csinált, rábeszélték őket, hogy maradjanak szombatra is.

A rábeszélés, no meg a barackpálesz hatott, és maradtak. Mivel a szombati bulit is odatette a nanda, kezdtek érdeklődni a motorosklubok.

A siroki megmozdulás Blöró frenetikus részegsége miatt volt átütő. A buli egy részét a földön fekve énekelte le, mert átesett egy hangfalon, és nem tudott felállni. A hatás nem maradt el…

A belépőjegy ára elővételben 8 euró, míg a helyszínen 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

20.00 Anyámkínja
21.00 Blues Company

ATEMPO.sk