Cinderella - mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról Komáromban

2024. február 18-án, vasárnap 16.00 órakor kezdődik a TBG Production és a Re-production tánckarának közreműködésével megvalósult családi mesemusical, a Cinderella, azaz a mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

Az ismert Hamupipőke történet a hagyományos tartalmi formavilágában, ugyanakkor Pozsgai Zsolt író csodálatosan egyedi feldolgozásában, tánc- és mesemusicalként kel életre.

Az alkotók munkáját az eredeti történet alapozta meg, ám ezt rendkívül különleges színpadi látványelemekkel tarkították.

Történetünkben a saját otthonában cselédként élő lány a könyveiből, varázslattal kelti életre a legkülönfélébb mesefigurákat, akik vigasztaló barátaivá válnak. Ők segítenek majd rálelni arra a boldogságra, ami Hamupipőkét méltán megilleti.

Ahhoz, hogy Hamupipőke meglelje párját a Herceg személyében, sok izgalmas kalandot él át. Újra bizonyosságot nyer az, hogy a boldogságot bizony nem adja oly´ könnyedén a sors…

A néző Debreczeni Ildikó látványos jelmezeiben gyönyörködhet és Gömöry Zsolt csodálatos dalait hallhatja. A zeneszámokat népszerű színészek prózai jelenetei kötik össze.

A belépőjegy ára elővételben 29 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Közreműködők

A Re-Production 24 fős tánckara és Balázs Csongor, Békefi Viktória, Fésűs Nelli, Gerdesics Ferenc, Gerner Csaba, Kádek Heni, Kautzky Armand, Koós Réka, Muri Enikő, Rácz Zsuzsanna, Riegler Renáta, Szabó Máté, Tatár Bianka, Vajai Flóra, Zakariás Éva

ATEMPO.sk