Day & Night Party - Liquid Picnic & RÉVolution 2024-ben is Komáromban

2024. április 27-én, szombaton 14.30-kor kezdődik a Liquid Picnic & RÉVolution, azaz a workshopokat, kiállítást, lemezbörzét és fellépéseket is magába foglaló esemény a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában, a Komáromi Napok keretében.

A délutáni órákban a Rév teraszon bevethetik az érdeklődők magukat a jobbnál jobb lemezekbe a börzén, megismerhetik a bonsai fák rejtelmeit Pém Gábor és csapata által, különféle art workshopon vehetnek részt és megismerkedhetnek a handpan hangszerrel, ezzel a manapság egyre népszerűbb, éteri hangzást nyújtó hangszerrel. DJ-k is szórakoztatják majd őket a délutáni órákban, de ilyenkor inkább a nyugis, kellemes zenék kerülnek a lejátszókra.

Éjszaka már pörgősebbre vesszük a formát. A nagyszínpadon a drum and bass ütemeket raggaes vibeokkal tarkítják főleg pozsonyi barátaink: Bassing & MC Zlo-Ba. Nekik melegítenek Arim, Anyarozs & Kolo valamint Fox. A keményebb ütemeket később Psycho és Entubar szolgáltatják. A kisteremben house music szól a hozzánk már szinte hazajáró Vinnie Lonely és Pepo által. A hazai City Reboot színeket Infi és Dilemma képviselik.

- üzeni a rendezőség.

A belépődíj tetszőleges összeg.

ATEMPO.sk