JELENTKEZZ! 2018-ban is jön az ÉTER PLUSZ Tehetségkutató Fesztivál

ÉTER PLUSZ

Idén is megrendezésre kerül az ÉTER PLUSZ Tehetségkutató Fesztivál, amelyre május 6-ig lehet jelentkezni, szinte minden könnyűzenei műfajban a www.eterfesztival.hu honlapon.

 

Magyarország legnagyobb szabadtéri tehetségkutatójának június 1-2. között ismét az egri Bolyki Pincészet ad otthont.

A rendezvény célja immáron, több, mint 10 éve, hogy lehetőséget nyújtson az országban és a határon túl élő, feltörekvő magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre.
A szervezők kiemelt célja, hogy a náluk fellépő és majd győztesként távozó zenekaroknak, előadóknak olyan lehetőséget biztosítsanak, amely gyökeresen megváltoztathatja a zenei pályán eddig betöltött szerepüket. Biztosítva ezzel, hogy az ismertség és a népszerűség útjára léphessenek.

A tehetségkutatóra meghívott együttesek két profi színpadon, a stílusirányzatokat figyelembe véve, főként saját szerzeményeiket adják elő, egymással versenyezve mutatják meg tehetségüket a közönségnek és a szakértő zsűrinek. A zsűri a produkciók után értékeli, véleményezi az előadókat és iránymutatást ad zenei fejlődésükhöz.

Zenekar, egyéni produkció (ének), DJ és népzene (népzenei formáció) kategóriákban lehet jelentkezni.

 

A fesztivál szakmai mentora és egyben a zsűri elnöke idén is Temesi Berci (TV2, RTL KLUB, MTVA zenei rendezője) lesz.

A zsűriben még biztos ott lesz:

Andrásik Remo
Jeges Zsolt
Vitáris Iván
DJ Newl

 

Három éve a komáromi Aylen's Fall is sikerrel zárta a tehetségkutatót és szintén sok-sok díjjal tértek haza. Két éve a dunaszerdahelyi Arizóna zenekar jutott be a döntőbe.

 

Az ÉTER PLUSZ-t minden este neves hazai fellépők zárják a FESZT!EGER keretein belül.

ATEMPO.sk