Már a csapból is História folyik?!

Sokat hallat magáról a História zenekarról mostanában, ugyanis több fórumon és újságban beszámoltak a zenekar "erdélyi-székely" turnéjáról és 2014-ben ők képviselték Felvidéket a neves SZIGET fesztiválon. Portálunkon is olvashattatok erről.

Szeptember 26-án, pénteken reggel a kilenc órás hírek után kezdődik a Pátria Rádióban a Pentaton, ötcsillagos dalok órája című műsor, melyben a História zenekar akusztikus koncertjének felvételéből készült lemezt mutatja be a szerkesztő.

A História Acoustic című lemezt a zenekar szerzői kiadásban jelentette meg és ez idáig több száz példányt osztott szét a koncertjein a továbbiakban pedig ingyenesen letölthető lesz a zenekar honlapjáról. Ezen a napon az esti órákban a zenekarral személyesen is találkozhat a nagyérdemű, ugyanis egy egész estét betöltő koncertet adnak a Dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club-ban.

„A Soul Hunter klubba visszajáró banda vagyunk és tudva a hely adottságait, mindig nagy örömmel jövünk. Mára, már szinte eltűntek a neves zenés pubok, klubok, csak a legkitartóbbak és a zenét kedvelők üzemeltetnek hasonló létesítményeket. Kedvenceink közé tartoznak Felvidéken a komáromi RÉV klub a nagymegyeri Big Man Pub az érsekújvári Stardust Blues-klub és az említett dunaszerdahelyi klub is, ahol az esti koncerten is szétosztunk pár História Acoustic lemezt” - mondta el portálunknak Lábszky Olivér.

Talán ezen a napon tényleg História folyik még a csapból is :-) 

aTEMPO.sk