Minőségi zenével érkezik az új Fonográf Akusztik fesztivál – itt a részletes program

A Fonográf Polgári Társulás és az Egressy Béni Városi Művelődési Központ szervezésében idén először valósul meg a Fonográf Akusztik a komáromi művelődési központ színháztermében.

November 12-én és 13-án színre lépnek az igényes popkultúra jeles képviselői. Ott lesz a hazai GORLO VOLKA és a peredi NOÉMO, akikhez Magyarországról csatlakozik SZABÓ BALÁZS BANDÁJA, a CARSON COMA, BECK ZOLI (a 30Y-ból) és OHNODY.

 

 

„A célunk az, hogy az idén elsőízben megrendezett Fonográf Akusztik majd a későbbiekben egy vidám, nyári fesztivállá váljon. A fokozatos építkezésben hiszek – a tíz évvel ezelőtt először megvalósított, majd tudatosan felépített Fonográf Fesztivál példája is alátámasztja azt, hogy Komáromban érdemes megálmodni és megvalósítani akár vadonatúj ötleteket is.

 

 

A Fonográf Fesztivál maradna őszi népzenei rendezvény, a Fonográf Akusztik pedig a terv szerint nyáron kínálna könnyed zenés időtöltést a minőségi magyar popkultúra közvetítésének jegyében.

Köszönjük a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatását, nélkülük ez a zenés felhozatal nem állt volna így össze!” – hangsúlyozza Lakatos Róbert, főszervező.

 

 

A napijegy 10 euró. A rendezvény az aktuális járványügyi óvintézkedések szerint valósul meg.

 

A program

November 12. (péntek)

18.00 GORLO VOLKA
19.30 OHNODY
21.00 BECK ZOLI (30Y)

November 13. (szombat)

17.00 NOÉMO
18.30 CARSON COMA
20.00 SZABÓ BALÁZS BANDÁJA

EZ, ATEMPO.sk