Összefogtak a nagykorú felvidéki zenekarok

Három legendás hazai formáció fogott össze, hogy megidézzék a közel húsz évvel ezelőtti rockkoncertek hangulatát. A Big Man Band, az Expired Passport és a HistóRia együttesek közösen lépnek színpadra a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban 2023. október 21-én, szombaton. 

Nagymegyer nyűhetetlen rock bandája, a Big Man Band idén ünnepli meg a tavalyi negyedszázados jubileumát. „A BIG MAN BAND a férfikor egy olyan nagyszerű ajándéka, amiből a csapat egyik tagja sem maradt volna ki szívesen.

Elfogadjuk egymást tökéletlenségeinkkel, hibáinkkal együtt. Megbecsüljük egymás értékeit. Hisz ez csak ROCK AND ROLL - az életünk! Kár lenne elszabni.”

 

 

Az Expired Passport 1998-ban, Pozsonyban alapított vásárúti székhelyű szubjektív hard rock zenekar. A csapat a jubileumi 25 éves koncertjére új basszusgitárossal,

Angyal Tiborral lép a deszkákra, de természetesen a régi tagok közül is sokan vendégeskednek majd.

 

 

Nemcsak egy régi história folytatódik, hanem a történetnek új fejezeteit viszi „színre” a HistóRia a két alapító és az újonnan csatlakozott muzsikusok segítségével.

Újra aktív tehát a „naszvadi nagyvad”, de a legénység új tervekkel, csipetnyi stílusváltással, túlcsorduló ambícióval és nyílt sisakkal vág neki a jövőnek.

 

 

Érdemes lesz tehát ellátogatni Csallóköz szívébe, hogy ne maradjunk le a legendás, immár nagykorú felvidéki zenekar koncertjeiről!

A belépés díjmentes!

 

Nagykorú felvidéki zenekarok

 

Program

17.30 Big Man Band

Michnya Róbert „Big Man” – gitár, szájharmonika, ének
Kovács Vince – dob
Katona András „Bandi” – billentyű, ének
Ollé Gyula – gitár
Kosár Dezső „Öreg” – basszusgitár, vokál

18.50 Expired Passport

Pulen Krisztina – ének
Vajda András – gitár, ének
Lacza Gergely – dobok
Angyal Tibor – basszusgitár

20.20 HistóRia

Lábszky Olivér „Joli” – ének, dalszövegek
Pásztó Tibor „Teve” – dobok
Käfer Bálint – gitár
Rózsás Attila – gitár
Antal Ottó „Otti” – basszusgitár

ATEMPO.sk