OTT VOLTUNK: A TriTon és a Falltime folytatta a koncertsorozatot a teraszok alatt (FOTÓ+VIDEÓ)

Hétvégén újabb fellépőket láthattak Nagymegyeren a Koncert a teraszok alatt kezdeményezés keretében. Ezúttal a nagymegyeri TriTon és gyereknap alkalmából a helyi zeneiskola növendékei, a Falltime zenekar szórakoztatta a közönséget.

Ismét a város két helyszínen, a Komáromi úti és a Corvin Mátyás lakótelep lakói élvezhették teraszokról, ablakokból a fellépéseket. 

 

TriTon

 

A TriTon zenekar 2018 rocktóberében alakult Nagymegyeren, a Csallóköz szívében, ahol évtizedek óta aktív rockzenekarok működnek.

A zenekar tagjai Katona András, a Big Man Band oszlopos tagja, aki énekel, és akik az akusztikus gitárokat pengetik, a King Size és NowEmber zenekarokból ismert gitáros páros, Vígh Zoltán és Kosár Gábor, aki ezenkívül még vokálokkal is színesíti a dalokat.

A trió magyar rockdalok akusztikus hangszerelésével, helyenként népi motívumokkal megfűszerezve szórakoztatja a közönséget. A repertoár tartalmaz mélyebb mondanivalójú igényesebb daloktól kezdve a lírán keresztül a bulis hangvételű dalokig minden magyar rockzenei gyöngyszemet.

A szervezőktől megtudtuk, hogy még egy meglepetés vendéggel készülnek, amit a korlátozásoktól függően jelentenek majd be. Addig is nézzétek meg a fotókat, videót a koncertekről.

 

01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12-1
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Katona Réka (Méziphoto)