OTT JÁRTUNK: Érsekújvárban nevettettek az Ahogy esik, úgy puffan színészei (+FOTÓK)

OTT JÁRTUNK: Érsekújvárban nevettettek az Ahogy esik, úgy puffan színészei (+FOTÓK)

Már több mint 10 éve járja Felvidéket és szórakoztatja a közönségét az Ahogy esik, úgy puffan est.

Egy maréknyi alkalmi társulat jön össze minden alkalommal, hogy próbára tegyék magukat. Itt a színészeknek mindenféle képtelen helyzetre kell reagálniuk. Van úgy, hogy csak kérdésekkel vagy csak rímekben beszélgethetnek. Van úgy, hogy a reklamáló személy nem tudja, mit jött reklamálni, és az eladó vezeti rá, mi is a baja.

 

Ahogy esik, úgy puffan

 

Ezúttal az érsekújvári szervezők az Amsterdam pubban látták vendégül a csapatot. A tévéből is ismert Gubík Ági zselízi színművésznő, a szülővárosába visszatérő Ficza István színész, valamint a Komáromi Jókai Színház színművészei, Bernáth Tamás és Olasz István igazi hétpróbás improvizálók.

Az egyes feladatokat Majorfalvi Bálint színművész osztotta ki a csapattagoknak és ő is vezényelte le az ismét nagy sikert aratott estet.

 

Ahogy esik, úgy puffan

 

Röpködtek a poénok, jöttek a lehetetlennek tűnő feladatok, mókás helyzetek. Csábította őket a játékszenvedély. A színpadi játéké, amikor egy-két perc idejük van felkészülni szerepeikre a közönség éber figyelme mellett, és máris jelenetben kell lenni.

A közönség nagyon jól szórakozott. Ütemes vastaps zengett az előadás végén. Együtt szórakozott idősebb és fiatalabb. Csillogtak a szemek, áradt a jókedv.

Az Ahogy esik, úgy puffan improvizációs produkció túl van már hetven, nyolcvan hangos nevetéssel teli estén. De a sor folytatódik, hamarosan Helembán találkozhatunk egy újabb mindenre elszánt csapattal.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk