HALLGASD MEG! Különleges P.Mobil feldolgozások az ötvenedik jubileumra - megjelent az És?!

HALLGASD MEG! Különleges P.Mobil feldolgozások az ötvenedik jubileumra - megjelent az És?!

Augusztus 10-én, a Barba Negra Track színpadán ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját az örökmozgó, a munkások, a parasztok és az értelmiségiek kedvenc zenekara, az egyetlen, a P.Mobil! Ennek apropóján a csapat egy különleges nagylemezzel jelentkezett, hogy felkerüljön a pont az i-re!

A 2017-es Csoda történt! című legutóbbi nagylemez folytatása ugyan még várat magára, ám a koncerteken közönségkedvencé lett feldolgozások, mint az Ismerős Arcok Nélküled című dalának lendületes, jellemzően Mobilos verziója, a Csitári hegyek alatt, vagy az A zöld, a bíbor és a fekete olyannyira fontos és szerves része lett a koncerteknek, hogy ezekből és még néhány zenekari kedvencből összeállt az És?! anyaga.

Mivel a zenekar még nem csinált korábban feldolgozáslemezt, így adta magát a koncepció, hogy a zenekar öt évtizedének "aláfestő zenéjét" formálják saját képükre és csináljanak belőle egy különleges P. Mobil lemezt! A küldetés olyannyira jól sikerült, hogy talán még azoknak is tetszeni fog, akik egyébként nem is kedvelik a P. Mobilt! Nem hiszitek? Járjatok utána! Hallgassátok!

 

 

Szeptember 7-én Felvidéken is ünnepi koncertet ad a banda a multikurtuláris nyárbúcsúztató keretében Alistálon.

ATEMPO.sk