A DAL 2020: Rácz Gergő és Orsovai Reni – Mostantól

Rácz Gergő és Orsovai Reni közös dala is ott van A DAL 2020-as mezőnyében. A zenét Gergő Bella Mátéval közösen szerezte, a szöveget pedig Hujber Szabolcssal írták. A Mostantól című dal klipjének munkálataiban rendezőként is részt vett az énekes.

A dal Gergő saját tapasztalatából táplálkozik. Arról a szituációról énekel, amikor párja megtudta, hogy félrelépett.

„Igen, vállalom. Volt az életemnek egy olyan szakasza, amikor botlás botlást követett. Ebből az időszakból táplálkoznak mostanában a dalaim. Nem vagyok rá büszke, sőt…mai napig megvisel, ha erre gondolok. Utálok megbántani másokat. Igazából csak sodródtam ezekben az években.” - mesélte az énekes a szerzeményéről.

 

 

Rácz Gergő és Orsovai Reni már régóta dolgoznak együtt, mivel Reni Gergő vokalistájaként is dolgozik. Mellette a rapper, dalszerző, Deniz élő formáció­jának énekeseként is számtalanszor színpadra lép, de a saját zenekarának az útját is egyengeti, ami Nene névre hallgat. A DAL TOP 30-ába nem csak a duettel, de zenekarával is bejutott.

Rácz Gergőt nem nagyon kell bemutatni hisz a V.I.P. és a Fool Moon acapella együttesekben is nagy sikereket ért el, de már sok év óta szólóban is bizonyít. Nem lesz ismeretlen A DAL színpada számára sem, hisz már több alkalommal is színpadra állhattak a műsorban.

EZ, ATEMPO.sk