PREMIER: Kedvenc dalukkal rukkol elő a Renegade - Turul madár

Első dalát rögzítette a 2018-ban alakult felvidéki Renegade zenekar, mely a Turul madár címet kapta.

A “klasszikus” Heavy Metált képviselő bandát hárman, Kerekes Zoltán dobos, Belák Péter szólógitáros és Nagy Tamás basszusgitáros alapították Alistálon. „Majd Csiliznyárad község támogatásával kaptunk egy helységet a csiliznyáradi volt iskola épületében és ekkor csatlakozott hozzánk Krajcsirik József ritmusgitáros poszton, Puskás Gábor, mint második szólógitáros és Petyko István Steve, mint énekes.” - mondta Nagy Tamás.

Az újdonság zeneszerzői Belák Péter és Puskás Gábor, a szöveget Nagy Tamás írta.

„Zenekarunk csak saját dalokat játszik, és mivel ez a kedvenc dalunk így nem volt kérdés, hogy ezt vegyük fel elsőnek.” - tette hozzá Tamás. „A dalnak az ereje, lüktetése az, ami megfogott minket. Ezért is kedveljük annyira.”

És akkor hallgassuk meg az újdonságot:

 

 

Az elsősorban a Csallóközben fellépő banda már Magyarországon is bemutatkozott, de a mostani helyzet nekik sem kedvez, hisz nehéz tervezniük bulikat a nyárra.

„Szeretnénk majd további dalokat is rögzíteni, s majd azokból egy albumot kiadni. Sajnos nem tudjuk mit hoz a jövő, nem tudjuk milyen korlátozásokat vezethet be újra a kormány. És ha úgy döntenek, újra nem lehet koncerteket tartani szeretnénk akkor dalokkal kedvezni a rajongóknak.”

 

Renegade zenekar

 

A zenekar tagjai:

Petyko István "Steve" - ének
Puskás Gábor - szólogitár
Krajcsírik József "Gyula" - ritmusgitár
Nagy Tamás "Pimpi" - basszusgitár
Kerekes Zoltán - dob

Ha nem akartok lemaradni az újdonságokról, akkor kövessétek őket a Facebook oldalukon.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk