A DAL 2021: Nagy Adri - Hol voltál

Fülbemászó refrén, gördülékeny, slágergyanús zenei alap és egy mesés hang - így lehetne legjobban összefoglalni Nagy Adri legutolsó dalát, mely szintén ott van A DAL 2021 legjobbjai között. A szerelmes szerzemény az elengedésről és annak nehézségeiről szól, aminek dalszövegét ezúttal is Adri írta, akinek épp ma van a születésnapja :)

Már megszokhattuk, hogy az énekesnő-dalszerző ha új kiadvánnyal jelentkezik, ahhoz gyönyörű klip is forog. Ez most sem történt másképp, a fantasztikus látványvilágú videóért ismét Gráf Péter rendező felelt.

A Hol voltál zenéjét Vígh Arnold szerezte.

 

 

A kecskeméti származású Nagy Adri, aki 1988. január 20-án született, kiskora óta foglalkozik zenével, először fuvolázni, majd zongorázni tanult, énekelni pedig a Miraculum kórus tagjaként kezdett. Popénekesként 2007-2010 között számos sikeres fellépése volt, ezeknek is köszönhető, hogy a Warner Music Records szerződést kötött vele.

Neve országosan a Sas Tamás által rendezett Szinglik éjszakája című film főcímdalának előadásával vált egy csapásra ismertté, 2010-ben. A dal 28 hétig szerepelt a Mahasz slágerlistán és a mai napig az egyik legtöbbet játszottabb magyar dal. 2010 májusában a Viva díjátadó gáláján, a COMET-en a legjobb új előadó kategóriában indulhatott debütáló dalával.

Eltűnnék veled címmel 2011-ben megjelent első nagylemeze, s népszerűsége azóta is töretlen. Érthető, hogy különleges figyelem fordult feléje, amikor az eddig a pop műfajában oly sikeres énekesnő 2014-ben újabb oldaláról mutatkozott be azzal, hogy indult a Jazzy Rádió VII. Jazzy Dalversenyén, ahol Puha takaró című dalával egyből az előkelő második helyezést érte el.

Adri 2012-ben jelentkezett a Megasztárba, bejutott a Top 12-be és a 6. helyen végzett. 2013 áprilisától egy évig játszott a Thália színházban, ahol a Starfactory musical főszerepében láthattuk. 2014 ősze óta alakítja Betty Tanakist a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában. 2016-ban a Sztárban Sztár showműsor 4. évadában a döntőig menetelt, és a 3. helyen zárt.

ATEMPO.sk