Dallos Bogi és Kiss Ramóna vezetik a Fonogram-díjátadót – nézd élőben Online

Dallos Bogi és Kiss Ramóna vezetik a Fonogram-díjátadót – nézd élőben Online

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb Fonogram-gálájára készül a MAHASZ, azaz a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. Amellett, hogy hamarosan fellibben a fátyol a tavalyi év legjobb albumairól és hangfelvételeiről, számos meglepetéssel készülnek a szervezők.

A Fonogram - Magyar Zenei Díj néven immár tizenötödik életévébe lépő rangos szakmai esemény tiszteletére 2019. április 4-én egy estére FonogRaM Colosseummá változik a RaM.

A 18 zenei kategória díjazottjait az est két csodálatos háziasszonya, Dallos Bogi, valamint a reflektorfénybe e jeles alkalomból visszatérő Kiss Ramóna szólítja színpadra.

Mindketten kiváló rutint szereztek az elmúlt években különböző programok és események műsorvezetőjeként, most először állnak azonban együtt színpadra. Kiss Ramóna ráadásul a Fonogram-díjátadón ünnepli visszatérését, miután az elmúlt hónapokban kismamaként állt helyt otthon, ezért keveset láthattuk szerepelni. Bogi énekesnőként és műsorvezetőként is bizonyított már, egy zenei díjátadó tehát minden szempontból otthonos környezet lesz számára.

A JELÖLTEK LISTÁJA

Egy hónapja zajlik a Fonogram - Magyar Zenei Díj szakmai szavazása, s immár az eredmény sem várat sokáig magára. Gőzerővel zajlanak az előkészületek. A nagyszabású műsorban fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója. Egyedi és látványos produkciókkal, eddig soha nem látott zenei formációkkal készül a magyar zenei élet krémje.

Az esemény élő közvetítésére este 20.00 órától a www.fonogram.hu oldalon kerül sor.

NÉZD ONLINE

 

ATEMPO.sk / fonogram.hu