Rúzsa Magdi és Ákos nyitja a VOLT fesztivált

A Road Movie sorozat első, élő koncertprogramjával indul az idei Telekom VOLT Fesztivál Sopronban. Június 30-án a fesztivál 0. napján a színpadon kora délutántól a Road Movie kötődésű hazai kedvencek lépnek majd színpadra.

Egész estés koncertet ad majd Rúzsa Magdi, a Hiperkarma és a Kelemen Kabátban, valamint Ákos, akinek Hazatalál című dala jól illeszkedik a Road Movie alapkoncepciójához. A házigazda a soproni illetőségű Moby Dick zenekar lesz, akik az ünnepi koncertre meglepetéssel is készülnek.

A nagyszínpados koncertet a VOLT emblematikus szereplője, Dj Jokó, csak magyar dalokat felvonultató szettje zárja majd.

 

 

“Nyáron lesz egy éve, hogy elindítottuk a Road Movie-t, a VOLT FILM utazós moziját. Azok a sztárok, akiket rajongók tízezrei-százezrei követnek idehaza, akiknek dalai és klipjei milliókhoz jutnak el,

a Road Movie keretében Magyarország ismert és rejtett kincseit mutatják meg.

Dalaikhoz ismert film- és kliprendezők készítenek klipeket, amelyek a www.roadmovie.hu oldalon láthatók. A soproni koncertfolyam, a Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján a ROAD MOVIE első, élő állomása. Ezen a napon délutántól-hajnalig a nagy koncertek mellett levetítjük az eddigi klipeket, valamint a ROAD MOVIE GUIDE című riportfilmeket, amelyekben Tilla és a dalok szerzői járják körbe az azokat ihlető tájakat” – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT és a ROAD MOVIE vezetője.

 

 

Sopronban és a Telekom VOLT Fesztiválon a későbbiekben is felbukkan majd a Road Movie. Könyves Dina beszélget majd a sorozatban eddig szerepet vállalt előadókkal.

ATEMPO.sk