FANATICS – Tribute és Cover Tehetségkutató

Fanatics – Tribute és Cover Tehetségkutató

2015. január 14-én indul el a budapesti Cinema Rock Cafe tribute és feldolgozás zenekarok számára meghirdetett tehetségkutatója. Céljuk a mérhetetlen mennyiségű, hasonszőrű banda közül a minőségi, megfelelő hangszeres tudással bíró, valamint az eredeti nótákhoz és előadókhoz tisztelettel nyúlók kiválogatása.

A megmérettetésen olyan zenekarok indulhatnak, amelyek egy az egyben -tribute együttesként- játsszák egy-egy ismertebb magyar vagy nemzetközi előadó számait, avagy –cover bandaként- saját ízlésükre formálva adják elő azokat.

A nyertes nem csekély mennyiségű és minőségű nyereménnyel távozik a döntőből. Lemezfelvételhez, videokliphez, zenekari honlaphoz és sokféle kiegészítő díjhoz jut. Ezen felül készpénzzel és önálló nagykoncerttel, valamint nagyobb rendezvényeken való fellépésekkel is támogatják őket! Természetesen a tehetségkutató kapcsán folyamatosan, fordulónként jelennek majd meg cikkek, interjúk és egyéb híradások a legnépszerűbb orgánumokon.

A Fanatics – Tribute és Cover Tehetségkutató selejtezőből, elődöntőből és döntőből áll. Az elbírálásában a magyar rockzenei élet ismertebb zenész alakjai, a média képviselőivel karöltve adják majd a szakmai zsűrit. Nagy szerepe lesz az összegyűlt közönségnek is, hiszen minden forduló végén általuk is továbbjut valaki!

A várható menetrend:

  • Selejtezők: január 14. 15. 21. 22. 28. 29.
  • Elődöntők: február 12. 19. 26.
  • Döntő: március 6.

A jelentkező zenekaroktól az alábbiakat várják:

  • Bemutatkozás PDF vagy DOC formátumban
  • Három nóta MP3 formátumban Youtube, stb. linkként. (Nem kötelező stúdiófelvétel. Próbatermit vagy koncerteset is elfogadnak.)
  • Pontos zenekarral kapcsolatos adatok és elérhetőségek
  • A nevezési díj 8.000 Ft, melyet csak az előzetes válogatáson túljutott, azaz a helyszíni selejtezőbe bejutott együtteseknek kell megfizetniük.

A nevezéseket 2015. január 11-ig a következő elérhetőségeken várják:

Képíró Sándor
+36-20-593-16-92
szervezes@musicon.hu

ATEMPO.sk