Rúzsa Magdi felvidéki koncertjei új időpontban

Rúzsa Magdi

A népszerű Máté Péter-, Artisjus- és kétszeres Fonogram-díjas énekesnő, Rúzsa Magdi a tervek szerint két koncerttel örvendezteti meg a felvidéki közönséget. Júliusban ellátogat Komáromba és Dunaszerdahelyre is hamarosan induló Karma Turnéja keretében.

A nagy slágerek mellett új dalok is elhangzanak a Karma albumról, és természetesen rengeteg meglepetés várja majd a közönséget.

 

„A közönség szereti bennem ezt a kettősséget” – hallgasd meg Rúzsa Magdi Karma című lemezét

 

Magdit ezúttal is állandó zenekara kíséri majd:

Závodi Gábor (billentyűk)
Sántha Gábor (gitár)
Hoffer Péter (dobok)
Kovács Barnabás (basszusgitár)
Kozma Norbert (gitár)

 

A koncertturné felvidéki állomásai

Rúzsa Magdi Komáromban ad koncertet - Dunaparty Fesztivál

Rúzsa Magdi Dunaszerdahelyen ad koncertet

 

 

Rúzsa Magdi pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.

2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, amit eddig számos városban (Felvidéken is) mutatták be nagy sikerrel, telt ház előtt. 2016-ban megkapta az év női előadója Petőfi Zenei Díjat, és a legjobb női előadó kategóriában Comet díjat. 2018 februárjában másodszor adott 20 ezer ember előtt dupla koncertet a Budapest Arénában.

EZ, ATEMPO.sk