Egyéves a gomoly (+VIDEÓ)

Jubilál a gomoly, a fele-fele arányban bősi és somorjai zenekar, akik nagyon sikeres rajtot vettek.

„Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon, január 14-én találkoztunk először a próbateremben. Lényegében ott és akkor indult útjára a gomoly, és ezt a napot datálhatjuk a zenekar születésnapjának.

A gomoly-módszer – Interjú Csiba Gábor „csibusz” szövegíróval, gitárossal, énekessel

Rengeteg minden történt velünk, amire nem is számítottunk. Sikerült megjelentetnünk egy EP-t, videoklipet forgattunk, jártunk tehetségkutatón és volt pár felejthetetlen koncertünk is.

 

gomoly

 

Jelenleg a következő EP dalait demózzuk fel és készítjük elő a rögzítési fázisra, ami február végén kezdődik. Remélhetőleg áprilisban megtudjuk jelentetni, amit nagyon várunk.

Hogy nyomták a show-t a Szemlén? – Működött a gomoly-módszer! (FOTÓK)

Addig is készülünk nektek egy meglepetéssel, ami február közepére várható, de erről jelenleg nem szeretnénk többet elárulni. Végül pedig egy kis érdekességként megmutatjuk a Cukor című dalunk egy régi változatát, amikor még csak dalkezdeményként létezett, valamint pár kiadatlan fotót a zenekarról. Fogadjátok sok szeretettel!

 

https://www.youtube.com/watch?v=Qfuhncetg8A

 

A tavaszi/nyári koncertszezonunk elég ígéretesen néz ki, úgy, hogy nagyon várjuk már, hogy mihamarabb találkozunk élőben is.” - üzeni Csiba Csibusz Gábor, a zenekar frontembere.

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Tuba Danii, Bárány János