Néhány szó - Megjelent Mészáros Tamás új lemeze

Mészáros Tamás felvidéki származású énekes, színész új lemezzel rukkolt elő. A fiatal tehetség úgy gondolja, hogy a mai rohanó világban kiemelten fontos, hogy értéket teremtsünk.

„Legutóbb 2015-ben jelent meg teljes albumom, tehát már itt volt az ideje, hogy az évek során felhalmozódott, rengeteg impulzust, gondolatot összefoglaljuk teljes lemez formájában. Izgatottan várom, hogy ez az album is minél szélesebb közönséghez eljusson.” - mondta Mészáros Tamás.

Sztárokkal énekel duettet harmadik albumán – Reflektorfényben Mészáros Tamás

Olyan dalokkal állt elő, amelyek kortalanok és sokan megtalálják az üzenetet általuk. A Néhány szó című albumon található szerzemények olyan témákat dolgoznak fel, amelyek rólunk, emberekről szólnak.

 

Mészáros Tamás

 

„Legyen az szerelem, egymás bíztatása, élethelyzetek előtérbe helyezése, vagy éppen korunk „celebjeinek" méltatása.” - tette hozzá Tamás.

A dél-komáromi Magyarock Dalszínház tagja évek óta szóló előadóként is tevékenykedik, számos fellépés van már mögötte. Az új lemezét hamarosan lemezbemutató koncerteken is bemutatja.

 

 

„Szeretnénk, ha a lehető legtöbb helyre eljutna ez a produkció, hogy minél többen megismerhessék a dalokat.

Természetesen a lemezről nem maradhattak le azok a duett dalok sem, amelyek az évek során elkészültek, de szintén nem kerültek lemezre, többek között gondolok itt a „Szóljon egy dal” duettre, amit Szolnoki Péterrel készítettünk el, vagy említhetném a „Nem tudhatod még” című dalt, ami Szíj Melinda közreműködésével került fel a lemezre.”

Az összetartozás jegyében, számos közreműködővel készült el Szolnoki Péter és Mészáros Tamás közös klipje - Szóljon egy dal (VIDEÓ)

A címadó dal már felkerült a legnagyobb videómegosztóra, így itt is bemutatjuk.

 

 

„Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik anyagilag, vagy akár csak néhány jó szóval támogatják ezt a produkciót! Természetesen nem szeretnék megfeledkezni azokról a szerzőkről, alkotókról, zenészekről, énekesekről sem, akik tudásukkal és szakmai támogatásukkal emelik ezeknek a daloknak az értékét.”

ATEMPO.sk