Két-két koncertet ad Magyarországon és Szlovákiában ősszel Sting

Sting

Sting My Songs világkörüli turnéja újabb helyszínnel bővült ki, így 2022 őszén két magyarországi és két szlovákiai koncertje is lesz.

Szlovákiában a 2020-ban elmarad koncertjét 2022. szeptember 28-án pótolja Kassán, a Steel Arénában. A debreceni Főnix Arénában szeptember 29-én lép színpadra. A budapesti Arénás koncertje október 27-én lesz. Új helyszíní turnéban a pozsonyi O'Nepela Arenában megvalósuló október 30-i koncertje.

Sting 2022-es koncertsorozatán Joe Sumner, Sting fia előadása indítja az estéket.

A koncertsorozaton a tizenhétszeres Grammy-díjas Sting pályafutása legnépszerűbb dalait adja elő, a Police együttessel és szólóban írt számokat egyaránt. Szerepel a műsorban mások mellett a Fields of Gold, a Shape of My Heart, a Roxanne, a Demolition Man, az Englishman in New York, az Every Breath You Take vagy a Message In A Bottle is.

 

 

Az énekes-dalszerző legújabb albuma The Bridge címmel tavaly novemberben jelent meg. Az új anyagot a világjárvány alatt írta és rögzítette, a dalok témái a személyes veszteséggel, az elkülönítéssel, a zűrzavarral, a bezártsággal, a rendkívüli társadalmi és politikai felfordulással foglalkoznak. Az album zenéjén a rock 'n' roll, a dzsessz, a klasszikus zene és a folk hatása is jelen van.

Megjelent Sting új lemeze - itt meghallgathatjátok (VIDEÓ)

A turnén az énekest kiváló zenészekből álló csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalista.

 

 

Sting (eredeti nevén Gordon Sumner) már tizenhárom szólemezt jelentetett meg.

Sting is eladta valamennyi dalának jogait

Változatos és rendkívül sikeres karrierje során elképesztő mennyiségű slágerlistás dalt, számos elismerést és mintegy 100 millió eladott lemezt produkált. Az újhullám egyik meghatározó zenekarának, a Police-nak 1977 és 1983 között volt énekese és basszusgitárosa, Andy Summers gitáros és Stewart Copeland dobos mellett. 1984-től dolgozik szólóban.

 

EZ, ATEMPO.sk