Új zsűrivel és énekesekkel folytatódik decemberben a Csináljuk a fesztivált!

Új zsűrivel és énekesekkel folytatódik decemberben a Csináljuk a fesztivált!

Extra produkciókkal, változatos slágerekkel és előadókkal, valamint megújult zsűrivel folytatódik a Duna zenés show-ja – jelentette be a csatorna exkluzív sajtótájékoztatóján. A közmédia sikerműsora a következő évadban a közönség által is beszavazott korszakos kedvencek között keresi az évszázad slágerét, változatos zenei műfajokat felvonultatva, a legnépszerűbb hazai sztárelőadók produkcióival.

A nézettségi rekordokat döntő előző évad sikerei után még idén visszatér a képernyőre szombat esténként a tévénézők egyik kedvenc szórakoztató, zenés műsora. A Csináljuk a fesztivált! új adásaiban változást jelent, hogy évtizedek helyett zenei korszakok adják a tematikát.

A látványos zenés műsor zsűrije is megújult: Korda György és Balázs Klári, Feke Pál, Balázs Andi és Nagy Bogi mellé a Kossuth-díjas rockzenész, zeneszerző, Frenreisz Károly, a nagy múltú rockzenekarok, a Metro, az LGT és a Skorpió alapító tagja csatlakozik, hogy hétről-hétre értékelje a szuperprodukció előadóit.

1965 óta meghatározó alakja a magyar könnyűzenei életnek, így sok személyes történetet és páratlan szakmai hozzáértést ad hozzá a műsorhoz.

 

Csináljuk a fesztivált!

 

A megújult zsűri pont annyira különleges, mint az előadók listája. Rengeteg új énekes mellett, néhány visszatérő közönségkedvenc is szórakoztatja majd a nézőket.

A téli évadban többek között Bangó Margit, Kovács Kati, Szulák Andrea, Zoltán Erika, Poór Péter, Kállay Saunders András és Kalapács József is bemutatkozik a Csináljuk a fesztivált! színpadán, és olyan halhatatlan dalok lesznek láthatók új köntösben, mint a Zene nélkül mit érek én, a Szól a rádió, a Homok a szélben vagy a Jég dupla whiskey-vel. A show házigazdái azonban változatlanok: Rókusfalvy Lili és Fodor Imre kalauzolják a látványos zenei utazásban a közönséget.

A műsor történetében először, meglepetésként két nagyszabású különkiadás is várja idén a nézőket.

ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: Máthé Zoltán / MTI