Az X-Faktor-ban ismertté vált The Palace bemutatja első nagylemezét – Lavina (+VIDEÓ)

Az X-Faktor-ban ismertté vált The Palace bemutatja első nagylemezét – Lavina (+VIDEÓ)

Hamarosan itt a Palace zenekar “Lavina” című debütáló albuma, ami attól izgalmas, hogy modern köntösben tálal alternatív rockzenét, közben pedig mindenkit megosztó kérdéseket feszeget. Az együttes fiatalos lendülettel, személyes hangvételben foglalkozik többek között egzisztenciális küzdelmekkel vagy éppen pszichés problémákkal.

A háromtagú modern rock formáció ismerős lehet az X-Faktor 2021-es évadából, ahol a legjobb 12 közé jutottak, így az élő show-ban is bizonyíthattak. A Palace zenekar tagjai, Matyi, Tibi és Bálint, 11 éves koruk óta zenélnek együtt.

“A lemezen többféle stílus keveredik, a kortárs poptól az elektronikus zenéig. Két korábbi dalunk mellett nyolc új szám szerepel rajta!” - mondta Kerekes Tibi, az együttes dobosa.

 

Place - Lavina

 

“Ez az első nagylemezünk, ami mérföldkő a zenekar számára. Nem álltunk meg a dalok megírásánál, saját rendezésű klipekkel és vizuális tartalmakkal tesszük egésszé a kreatív koncepciót.” - tette hozzá Wittinger Bálint, gitáros.

Solymár Matyi, énekes hozzáfűzte: “a Lavina tíz dalán keresztül az volt a célunk, hogy felfessük a 2023-as hétköznapok létbizonytalanságait, és hiteles képet adjunk a mai fiatalság helyzetéről, problémáiról.”

Ha szereted az alter és indie rockot, a Palace "Lavina" című új albuma Neked szól. A lemez május 22-től lesz elérhető a különböző online platformokon.

Addig is szóljon a lemez első két, már megjelent dala, a “Madách tér” és a “Hajnal”.

 

 

 

EZ, ATEMPO.sk