Romantikus vígjáték készül Demjén Ferenc halhatatlan slágereivel

A Hogyan tudnék élni nélküled? című musical egy kalandos balatoni nyár történetét meséli el, amely örökre megváltoztatja egy fiatal szerelmespár életét. A Demjén Ferenc örökzöld slágereire felfűzött felnövés- és egyben felszabadulás-történet forgatókönyvét Kormos Anett Goda Krisztinával írta, a film rendezője Orosz Dénes, hamarosan kezdődik a forgatás.

A Filmintézet 700 millió forint támogatást ítélt meg a Hogyan tudnék élni nélküled? címmel készülő zenés film gyártására. A Demjén Ferenc legnépszerűbb dalait felvonultató produkció két fiatal mindent elsöprő szerelmének története. Örökzöld slágereket, látványos táncjeleneteket, érzelmes és szórakoztató moziélményt ígér az alkotócsapat. A festői Balaton-felvidéken játszódó Hogyan tudnék élni nélküled? a nyár, a szerelem és az ifjúság és természetesen a zene filmje lesz.

„Goda Krisztina, Kormos Anett és Orosz Dénes nevéhez külön-külön számos nagy közönségsiker társul, mozifilmek, tévéfilmek és sorozatok egyaránt. Nagyon izgalmas és ígéretes, hogy most először együtt dolgoznak az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb magyar zeneszerző, szövegíró Demjén Ferenc slágereinek felhasználásával” – nyilatkozta Kirády Attila producer.

A két idősíkon játszódó film történetében a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában. A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi az apja által számára kijelölt és természetesen „minden szempontból tökéletes” vőlegényével. A lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival … és mindent elsöpör a szerelem.

Az álmaikat kergető szerelmes fiatalok története könnyed kikapcsolódást ígér finom humorával, szerethető karaktereivel és a festői balatoni tájjal.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Gh4igHmSm-4

 

A Hogyan tudnék élni nélküled? forgatókönyvét az egyik legnépszerűbb humorista, forgatókönyvíró Kormos Anett Goda Krisztinával közösen írta. Goda, kinek nevéhez rendezőként és forgatókönyvíróként számos sikeres mozifilm kapcsolódik (Szabadság, szerelem, Csak szex más semmi, Kaméleon, BUÉK), most kreatív producerként is közreműködik. A rendező Orosz Dénes, aki olyan közönségsikereket jegyez, mint a Poligamy, a Coming out, a Seveled.

A film főbb szereplőit már megtalálták az alkotók, néhány mellékszerepre azonban még folyik a válogatás. A film az IKO gyártásában készül, producere dr. Kirády Attila.

ATEMPO.sk / NFI
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk