Szintet lép a Panda Camp – a fesztiválon adja első felvidéki koncertjét a Heavy Brains

A Panda Camp felvidéki zenei fesztivál idén negyedik alkalommal nyitja meg kapuit augusztus 18-20 között, a helyszín pedig ismét a határmenti Bódvavendégi lesz.

Idén először két napos az esemény, 11 zenei fellépővel és egyéb közösségépítő programokkal, versenyekkel. Az esemény péntek délután kezdődik és vasárnap reggelig tart.

A fesztivál, mely egy középiskolás kiruccanásként indult, az utóbbi években több száz látogatót vonzott felvidék minden tájáról, valamint egyre több a magyarországi vendégük is. Folyamatosan fejlesztik a fesztivál területét és bővítik a programjaikat, így koncerteken és az esti beltéri tánctéren kívül különféle foglalkozásokkal, közösségi programokkal is várják a látogatókat, akiknek sátrazni is van lehetőségük a helyszínen.

 

 

Ami a zenei, azaz legfontosabb részét képezi a fesztiválnak, igyekeznek minél több helyet adni a helyi zenekaroknak. Új kezdeményezésünk még a feltörekvő zenekarok további támogatása bemutatkozó videók formájában.

Az idei headliner a magyarországi Heavy Brains zenekar lesz, akiknek ez lesz az első felvidéki fellépésük. A hangulatot fokozza még a helyi a retROCK zenekar és a Mona Lisa Smile.

Itt lesz még David Nicholas Hundza, Franny, Kateryna, a Rézeleje Fanfárosok és olyan DJ-k, mint Inorganic, Alm0ss, RIWËLTO, Moidamz.

Ez esemény fő célja az új barátságok, kapcsolatok létrejöttének támogatása. Másodlagos céljuk a kezdő és félamatőr zenekarok felkarolása, hogy az ettől nagyobb események is felfigyelhessenek rájuk.

RÉSZLETES PROGRAM

 

 

 

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: archívum