A Cotton Club Singers showja nyitja idén Salgótarján jazz-fesztiválját, a Jazz STationt

A tavalyi évben Jazz STation névvel új fesztivált hívott életre a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont, melyet idén immáron második alkalommal rendeznek meg.

A háromnapos programsorozat szeptember 8-án, pénteken kezdődik: 18 óra 30 perckor az Erkel Ferenc Vegyeskar és Szécsény Város GyermekkórusánakGospel Kids” című rövid koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők, illetve a Cotton Club Singers Abba Jazz Show című produkciójára érkező nézők a József Attila Művelődési Központ bejárata előtt. 19 órakor kezdődik a Cotton Club Singers koncertje a művelődési központ színháztermében.

A népszerű formáció 17 év után lép újra színpadra Salgótarjánban. Mostani előadásuk különlegességét az adja, hogy egyrészt az együttes mind az öt tagja jelen lesz, másrészt idén most lépnek fel együtt utoljára.

A Jazz STation programjai szeptember 9-én, szombaton 16 órától a Fő téren folytatódnak, ahol megidézik majd a jazz szülőhazáját, Amerikát. Mindez megjelenik majd a dekorációk, valamint a gasztrokínálat szintjén is, de egy igazi amerikai autót is várnak a helyszínre. Mindeközben gondoltak a gyerkőcökre is, őket egy jazz-sarok várja majd.

Ami a zenei felhozatalt illeti: 17 órától Németh Anna és a Singing Girls & Jazz Boys, 18 órától a FiveLive Acappella együttes, majd 19 óra 30 perctől az Ed Philips and the Memphis Patrol lép színpadra és szórakoztatja majd a közönséget.

A háromnapos Jazz STation szeptember 10-én, vasárnap 11 órától a Pécsi Gospel Kórus koncertjével zárul az Acélgyári úti Szent József Templomban.

A fesztivál programjai ingyenesek, jegyet kizárólag a Cotton Club Singers koncertjére kell váltani.

 

Program

Szeptember 8. (péntek) - József Attila Művelődési Központ

18.30 Erkel Ferenc Vegyeskar és Szécsény Város Gyermekkórusa - Gospel Kids
19.00 Cotton Club Singers - Abba Jazz Show

 

Szeptember 9. (szombat) - Fő tér

16.00 kapunyitás
17.00 Németh Anna és a Singing Girls & Jazz Boys
18.00 FiveLive Acappella együttes
19.30 Ed Philips and the Memphis Patrol

 

Szeptember 10. (vasárnap) - Acélgyári úti Szent József Templomban

11.00 Pécsi Gospel Kórus

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Éder Vera