Meglepetéseket tartogat a Csináljuk a fesztivált! második elődöntője

Megújulva tér vissza január 13-án a Csináljuk a fesztivált! második elődöntőjében tíz korszakos magyar sláger. A fordulóból ismét csak három sláger juthat tovább az évszázad slágerét kereső show döntőjébe.

A második elődöntővel folytatódik a Duna korszakokon átívelő zenés showműsora. A Csináljuk a fesztivált! előválogatóiból továbbjutott 30 versenydal közül az első elődöntőben 10 sláger méretett meg, közülük holtversenyben a Kell még egy szó Szabó Előddel, valamint a Csókkirály Szabó Mátéval jutott be a fináléba. Harmadikként az Origo Oláh Gergővel került a döntőbe.

Ez a három sláger biztosan ott lesz a Csináljuk a fesztivált! döntőjében (+VIDEÓ)

 

Csináljuk a fesztivált!

 

A döntőbe jutásért újabb 10 korszakos magyar sláger száll versenybe a január 13-i fordulóban 19.35-től. Megújult díszletben és koreográfiával tér vissza valamennyi produkció.

Az Ezt egy életen át kell játszanival Dolhai Attila indítja a show-t. Újra nosztalgiázni hív a Járom az utam Nagy Feróval, és a Múlnak a gyermekévek Kocsis Tiborral. A Legnagyobb hőssel ezúttal is Galambos Dorina készül meghódítani a közönséget, a Százszor ölelj még Antal Timi előadásában látható a színpadon. A Száguldás, Porsche, szerelem című duettel Szulák Andrea és Kamarás Iván szórakoztat. A Darabokra törted a szívem Pataky Attila, a Nézz az ég felé! Freddie által elevenedik meg újra. Az Európa című dallal Oláh Ibolya száll versenybe. A Kinek mondjam el vétkeimet Janicsák Veca hozza el ismét a Csináljuk a fesztivált! színpadára.

ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: Csöndör Kinga / MTVA