Nézd a tévében az MVM ZENERGIA koncertjét a Bagossy Brothers Companyval, Tóth Verával és Balázs Jánossal

2023-ben az MVM nyolcadik alkalommal hívta életre az MVM ZENERGIA című egyedülálló koncertjét, melyen találkozott a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Ezúttal Vivaldi klasszikusa ihlette az est tematikáját.

A programban klasszikus zeneművek, dzsessz- és popslágerek, valamint megzenésített versek hangzanak el Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar előadásában.

A nyolcadik alkalommal megszervezett program idén a négy évszak tematikájának jegyében állt össze, amely nemcsak a hangzásban, hanem az esemény helyszíneinek látványos kialakításában is megjelenik majd. Békéscsabán a Szent István téren, Győrben a Széchenyi téren és Szekszárdon a Béla király téren élőben, ingyenesen lehet majd követni a koncertet, amelyet több kiegészítő program is megelőz majd.

 

 

A négy évszak tematikájának jegyében a művek külön erre az alkalomra készült, egyedi átiratokban hangzanak el. A hangszerelés és zenei rendezés Szentpáli Roland tubaművész, zeneszerző munkája, a műsorvezető Bősze Ádám zenetörténész lesz, a koncertet Szabó Soma vezényli. A koncert vizuális megjelenését Nagy Viktória alkotta meg.

A koncertet január 21-én, vasárnap 21.00 órától újra átélhetjük az M5 csatornán.

ITT NÉZD ONLINE

EZ, ATEMPO.sk