Coyote Country Company koncert Bodrogkeresztúron

2017. szeptember 23-án, szombaton 19.00 órakor kerül sor a Keresztúri esték programsorozat következő koncertjére. Ezúttal a Coyote Country Company ad koncertet a bodrogkeresztúri Henye borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Coyote Country Company 2015 novemberében alakult azzal a céllal, hogy a New Country stílust meghonosítsa és népszerűsítse itthon és a környező országokban egyaránt.

Repertoárunk nagy része az amerikai Nashville-ből induló népszerű és modern countryzenéből, valamint egyedi specialitásunkból, az ausztrál country toplistákon szereplő feldolgozásokból áll. A teljesség igénye nélkül néhány előadó akiket példaképünknek tartunk, dalaikat feldolgoztuk és a repertoárunkban tartunk: Benn Gunn, Brooks & Dunn, Jasmine Rae, Jayne Denham, Lady Antabellum, Little Big Town, Miranda Lambert, Sugarland...

Felléptek eddig többek közt az Országos Linedance és Country Fesztivál (OLCF), a Capri Country Fesztivál (CCF) a császári Henryx Western City és az ausztriai Haag am Hausruck-ban évente megrendezésre kerülő nemzetközi country fesztivál.

ATEMPO.sk